VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: zotëri

Këndi i humorit: Një fermer ka disa pula shumë të bukura

By | May 7, 2019

Këndi i humorit: Beni i vogël del nga shkolla dhe rrugës për në shtëpi hyn rastësisht në një bar

By | January 29, 2018