VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: burri

Këndi i humorit: Një burrë e përplasi makina dhe e dërguan në spital

By | September 6, 2019

Këndi i humorit: Një grua shkon te mjeku dhe i thotë

By | August 21, 2019

Këndi i humorit: Një drejtor i një kompanie të famshme e thërret sekretaren e tij

By | May 31, 2019

Këndi i humorit: Burri dhe gruaja do të dalin për darkë

By | April 28, 2019

Këndi i humorit: Njëri kishte tri femra kandidate për martesë

By | November 6, 2018

Këndi i humorit: Në një spital të afërmit dhe familja janë të shqetësuar në dhomën e pritjes

By | September 27, 2018

Këndi i humorit: Na ishin tri femra, njera bjonde, tjetra brune dhe e treta flokëkuqe që punonin në të njëjtën zyrë

By | August 21, 2018

Këndi i humorit: Një burrë po i lutej shokut të vononte priftin me pretekstin që gruan e tij e kishte dashnore

By | July 25, 2018

Këndi i humorit: Një burrë lajmëroi në polici për humbjen e gruas së tij e për dy ditë nuk e gjetën asgjëkund!!

By | July 8, 2018

Këndi i humorit: Është një mjek që e ka një metodë krejt të veten për të lindur gratë

By | February 1, 2018

Këndi i humorit: Maria, një besimtare e përkushtuar, u martua dhe lindi 15 fëmijë

By | September 29, 2017