VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: shishe

Këndi i humorit: Një zonjë, në të pesëdhjetat e saj, kalon nga një farmaci dhe e sheh të shkruar në një shishe

By | June 19, 2019

Italiania gjen shishen me letër brenda, shënimi i veçantë i përket një shqiptareje

By | February 5, 2019

Këndi i humorit: Një polic është vetëm në shtëpi me të birin e sëmurë…

By | November 23, 2018

‘Sekretet’ e liderëve botërorë: Nga puna si roje diskoteke e Papa Françeskut deri tek mbledhjet e shisheve nga Trumpi

By | November 12, 2017