VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: polic

Këndi i humorit: – E gjen dot se çfarë dallimi ka mes policit dhe gomarit?

By | July 23, 2020

Këndi i humorit: Një polic takon njërin në rrugë dhe duke e përshëndetur i thotë

By | July 21, 2020

Këndi i humorit: Një mëngjes një polic del nga shtëpia, shkon në kutinë e postës

By | November 18, 2019

Këndi i humorit: Një polic i thotë njërit prej kolegëve të tij

By | September 11, 2019

Këndi i humorit: Një polic dhe gruaja e tij pas më shumë se dhjetë muajsh martese, nuk arrijnë të kenë fëmijë

By | August 9, 2019

Këndi i humorit: Një i varfër, i cili me të vërtetë po vuan nga uria, hyn në një kotec pulash

By | July 9, 2019

Këndi i humorit: Një polic ndalon një makinë, afrohet te dritarja dhe e pyet burrin

By | June 11, 2019

Këndi i humorit: Një polic kishte dërgua familjen në plazh dhe mbas një muaji merr leje edhe ky dhe bashkohet me familjen

By | February 8, 2019

Këndi i humorit: Një makinë godet një karrocë dhe nga goditja plagosen rëndë karrocieri dhe kali

By | January 20, 2019

Këndi i humorit: Një polic kthehet në kazermë me një bronkopneumoni të jashtëzakonshme

By | November 10, 2018

Këndi i humorit: Një shkodran e parkon veturën e tij para Kryeministrisë, duke e lënë mu në mes të shetitores

By | August 12, 2017

Këndi i humorit: Një polic është vetëm në shtëpi me fëmijën e sëmurë

By | July 17, 2017

Hakerët rusë po tentojnë të hapin iPhonin e vrasësit të ambasadorit rus në Turqi

By | December 24, 2016

Këndi i humorit: Një ditë një polic shkon tek berberi për t’u qethur

By | October 17, 2016

Këndi i humorit: Një mbrëmje, një Polic, po kërkonte diçka poshtë një shtylle ndriçimi të rrugës

By | July 14, 2016