VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: kovë

Këndi i humorit: Një kandidat për deputet shetiti pavionet dhe në fund takoi drejtorin e spitalit

By | November 30, 2018

Këndi i humorit: Një ditë Nastradini dhe e shoqja i mblodhën rrobat e palara të shtëpisë

By | May 5, 2018