VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: gruaja

Këndi i humorit: Një polic dhe gruaja e tij pas më shumë se dhjetë muajsh martese, nuk arrijnë të kenë fëmijë

By | August 9, 2019

22 burra para pushkatimit rrethuan me trup gruan që refuzoi dashurinë e Enver Hoxhës. Si u varros për së gjalli në gropën e përbashkët

By | July 13, 2019

Këndi i humorit: Burri dhe gruaja do të dalin për darkë

By | April 28, 2019

Këndi i humorit: “Doktor, gruaja ime ka një dhimbje të fortë sikur ka apandesitin!”

By | March 24, 2019

(Video) Juncker i hap celularin gruas në konferencë: Ishte dyshuesja e përhershme

By | February 26, 2019

Këndi i humorit: Një polic është vetëm në shtëpi me të birin e sëmurë…

By | November 23, 2018

Këndi i humorit: E pyesin Gazmendin ku do të shkojë me pushime vitin tjetër

By | November 12, 2018

Këndi i humorit: Në kohën e eksodit masiv të gjithë burrat e fshatit u nisën për kurbet, vetem Xhevdeti nuk iku

By | July 11, 2018

Këndi i humorit: Një burrë lajmëroi në polici për humbjen e gruas së tij e për dy ditë nuk e gjetën asgjëkund!!

By | July 8, 2018

Këndi i humorit: Një ditë Nastradini dhe e shoqja i mblodhën rrobat e palara të shtëpisë

By | May 5, 2018

Këndi i humorit: Një burrë ulet në një restorant dhe fillon të qajë

By | March 18, 2018

Pyetën një burrë të mençur, një ditë: -“Çfarë është gruaja?”

By | February 6, 2018