VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: telefon

Këndi i humorit: Një bionde hyn në zyrën e saj në një gjendje të tmerrshme

By | October 4, 2018

Këndi i humorit: Një vajzë vendosi të tallej me njerëz në telefon duke formuar numra kot

By | February 21, 2018

Këndi i humorit: Një mama është shumë e shqetësuar, i biri ka ngrënë një euro

By | January 26, 2018

Kapen 9 mina me telekomandë në Lezhë

By | May 11, 2017

Trumpi dhe Putini – çfarë pritet të bisedojnë në telefon

By | January 28, 2017

Këndi i humorit:

By | January 19, 2017

Këndi i humorit: Burri urrente maçokun që mbante e shoqja në shtëpi

By | January 15, 2017

Erdogani dhe Putini rifillojnë bashkëpunimin

By | June 29, 2016

Pas referendumit Putini i telefonon Ciprasit – Më ke mua

By | July 6, 2015