VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: TV+

Këndi i humorit: Një polic dhe gruaja e tij pas më shumë se dhjetë muajsh martese, nuk arrijnë të kenë fëmijë

By | August 9, 2019

Medikamenti i quajtur “Kali i Trojës” futet në qelizat kanceroze dhe i vret ato

By | July 22, 2019

Shikoje Dokumentari i gazetarit Marin Mema: Shkupi një histori ilire

By | April 17, 2016

Analisti Roland Lami vë në lojë moderatorët e televizioneve tona përmes tipologjisë së tyre, por cila presupozohet si “lista e zezë”

By | January 31, 2016

Georgievski – Më 2021, maqedonasit do të jenë pakicë në Maqedoni

By | July 18, 2015