VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: kamarieri

Këndi i humorit: Hyri një burrë në një bar dhe porositi një dopio uiski

By | September 9, 2019

Këndi i humorit: Një burrë ulet në një restorant dhe fillon të qajë

By | March 18, 2018

Këndi i humorit: Burrë e grua, ai 94 e ajo 93 vjeçe, zgjohen në mëngjesin e ditës së 70 vjetorit të martesës së tyre!

By | August 7, 2017

Këndi i humorit: Një pijanec futet në një lokal dhe i thotë kamarierit

By | November 27, 2016

Këndi i humorit: Një i porsaliruar nga burgu, duke ecur rrugës, shikon një restaurant

By | October 8, 2016