VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: burrë

Këndi i humorit: Hyri një burrë në një bar dhe porositi një dopio uiski

By | September 9, 2019

Këndi i humorit: Një burrë dhe një grua përplasen në një aksident automobilistik

By | August 1, 2019

Këndi i humorit: Në një rrugë të errët, një burrë dhe një grua janë në makinë duke bërë dashuri

By | July 26, 2019

Këndi i humorit: Një burrë ndërsa hyp në aeroplan dëgjon një zë të vogël pas tij duke i thënë

By | June 29, 2019

Këndi i humorit: Një burrë shkon me një vajzë tejet të bukur në një dyqan stolish dhe së bashku zgjedhin një diamant 50 000 euro

By | June 25, 2019

Këndi i humorit: Një burrë shkon në kishë, hyn në rrëfyestore dhe i rrëfehet priftit

By | May 15, 2019

Këndi i humorit: Një burrë i lutet Zotit, aman, o Zot, bëje gruan time burrë!

By | March 16, 2019

ZOTI E BËRI TOKËN NË GJASHTË DITË – Poezi nga MARAM AL-MASRI – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 23, 2018

Këndi i humorit: Disa muaj pasi prindërit ishin divorcuar

By | April 1, 2018

Këndi i humorit: Një fëmijë po pret në stacionin e autobusit bashkë me nënën shtatzënë

By | January 1, 2018