VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: bar

Këndi i humorit: Hyri një burrë në një bar dhe porositi një dopio uiski

By | September 9, 2019

Këndi i humorit: Tek po kalon pranë një fshati të vogël, një udhëtar ndalet dhe bisedon me një djalë të ulur në një bar

By | August 20, 2019

Këndi i humorit: Një i verbër hyn në një bar të frekuentuar nga policët dhe ndalet tek banaku

By | July 29, 2019

Këndi i humorit: Njëri hyn në një bar dhe gjen një mikun e tij tejet të trishtuar

By | May 26, 2019

Këndi i humorit: Dy miq takohen në një bar

By | May 13, 2019

Këndi i humorit: Një djalë kalon natën duke pirë në një bar

By | October 8, 2018