VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: mëkat

Këndi i humorit: Një burrë shkon në kishë, hyn në rrëfyestore dhe i rrëfehet priftit

By | May 15, 2019

Këndi i humorit: Një e moshuar 85 vjeçare shkon në kishë për t’u rrëfyer

By | August 5, 2017