VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: prifti

Këndi i humorit: Një burrë shkon në kishë, hyn në rrëfyestore dhe i rrëfehet priftit

By | May 15, 2019

Këndi i humorit: Një zotëri italian kthehet në shtëpi më herët se pritej

By | May 5, 2019

Këndi i humorit: Një murgeshë po shkonte për në manastir në shoqërinë e një prifti

By | April 8, 2019

Këndi i humorit: Një i moshuar shkoi tek prifti dhe e pyeti nëse do të dëgjonte rrëfimin e tij

By | December 28, 2018

Këndi i humorit: – At, kam bërë një mëkat

By | December 12, 2018

Këndi i humorit: Një burrë po i lutej shokut të vononte priftin me pretekstin që gruan e tij e kishte dashnore

By | July 25, 2018

Këndi i humorit: Shkon një shqiptar në kishë për të vjedhur lekë nga arka e kishës

By | July 5, 2018

Këndi i humorit: Tre liderë fetarë (një rabin, një prift dhe një hoxhë) po diskutojnë se si i ndajnë me Zotin paratë e dhuruara

By | October 3, 2017

Këndi i humorit: Një murgeshë dhe një prift po përshkonin Saharanë mbi një deve

By | October 1, 2017

Këndi i humorit: Maria, një besimtare e përkushtuar, u martua dhe lindi 15 fëmijë

By | September 29, 2017

Video – Në Himarë, mesha e Pashkës në Greqisht

By | April 17, 2017

Këndi i humorit: Një polic rrugor, i zoti në profesion, kishte fituar famë për gjobat e pafundme

By | October 7, 2016

Shkrim botuar në Francë në vitin 1653: Gjergj Kastrioti sipas At Nicolas Caussin – Nga Aurenc Bebja, Francë

By | August 29, 2016

Vatikani: Vrasja e priftit është barbare

By | July 26, 2016