VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: vajzë

Këndi i humorit: Një vajzë në aeroport i afrohet një prifti dhe i thotë

By | July 12, 2020

Këndi i humorit: Është një vajzë aq antipatike sa nuk mund të gjejë të dashur

By | September 4, 2019

Këndi i humorit: Gjatë një ore të edukatës qytetare, mësuesi pyet një nxënës

By | July 20, 2019

Këndi i humorit: Një djalë dhe një vajzë, pasi hanë një picë bashkë, shkojnë në makinë për të biseduar

By | July 15, 2019

Këndi i humorit: Një burrë shkon me një vajzë tejet të bukur në një dyqan stolish dhe së bashku zgjedhin një diamant 50 000 euro

By | June 25, 2019

Brazil, pas 12 vitesh në ishullin ku ishte ndaluar lindja, vjen në jetë një foshnje

By | May 21, 2018

Çdo 10 minuta, një vajzë në botë humb jetën nga dhuna

By | October 11, 2017

Këndi i humorit: Një vajzë e vogël e pyet tezen e saj shtatzënë

By | June 29, 2017

Këndi i humorit: Futet një vajzë në dyqan

By | December 22, 2016

Këndi i humorit: Një djalë dhe një vajzë ishin në të njëjtën klasë dhe pëlqeheshin shumë

By | October 10, 2016

Këndi i humorit: Një vajzë i thotë babait të saj se kishte ngelur shtatzënë

By | July 4, 2016