VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: shkolle

Këndi i humorit: Një burrë i lutet Zotit, aman, o Zot, bëje gruan time burrë!

By | March 16, 2019

Këndi i humorit: Beni kthehet nga shkolla me hundën të gjakosur

By | August 18, 2018

Po kthehemi mbrapa! Ulet niveli arsimor në vend, rritet numri i personave me arsim 8/9 vjeçar

By | November 29, 2017

Këndi i humorit: Në mbyllje të semestrit një baba vendosi të shkojë në shkollë të pyeste për fëmijën e tij

By | January 9, 2017

Këndi i humorit: Një nxënës shkon me vonesë në shkollë dhe hyn pa trokitur në klasë

By | September 25, 2016

Këndi i humorit: Një nxënës shkon me vonesë në shkollë dhe hyn pa trokitur në klasë

By | May 4, 2016