VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: shitësi

Këndi i humorit: Një burrë shkon me një vajzë tejet të bukur në një dyqan stolish dhe së bashku zgjedhin një diamant 50 000 euro

By | June 25, 2019

Këndi i humorit: Një patok hyn në një dyqan mobiljesh dhe afrohet te shitësi

By | May 11, 2019

Këndi i humorit: Një vajzë vajti në dyqan për të blerë qershi

By | September 21, 2018

Këndi i humorit: Një bionde shkon në një dyqan të afërt dhe i kërkon një shitësi nëse ajo mund të blejë televizorin në qoshe

By | July 13, 2018

Këndi i humorit: Nastradini shkoi në një shitore për të blerë një palë pantallona

By | May 14, 2018

Këndi i humorit: Në sheshin e një pazari, një varfanjak po kalonte pranë një pike grilli

By | May 3, 2018

Këndi i humorit: Një bionde shkon në dyqanin e artikujve elektronikë për të blerë një televizor

By | October 6, 2017

Këndi i humorit: Është një papagall që flet shumë gjuhë… dhe të shkrin së qeshuri!

By | July 26, 2017

Këndi i humorit: Një gagaç hyn në një byrektore

By | April 10, 2017

Këndi i humorit: Nastradini kishte 10 pare për të ngrënë drekë me to

By | March 8, 2017