VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Fëmijët

Ujë dhe piper – Eksperimenti që iu tregon fëmijëve për koronavirusin

By | March 18, 2020

A duhet të na shqetësojë zbrazja e shkollave shqipe në Zvicër & shtimi i fëmijëve që frekuentojnë xhamitë e mësojnë arabisht ?! Nga Elida Buçpapaj

By | January 22, 2020

NDIHMË FËMIJËVE PAS NJË KATASTROFE

By | November 30, 2019

E frikshme, 70% e fëmijëve shqiptarë nga 8-18 vjeç kanë përjetuar dhunë

By | September 4, 2019

Ekrani, pavarësisht aktivitetit fizik, i bën obezë fëmijët

By | August 9, 2019

Këndi i humorit: Një burrë i lutet Zotit, aman, o Zot, bëje gruan time burrë!

By | March 16, 2019

HOROSKOPI I JAVËS 12-18 NËNTOR 2018

By | November 12, 2018

HOROSKOPI E ENJTE 2 GUSHT 2018

By | August 2, 2018

Save dhe Children: Mbi 1.2 miliard fëmijë të kërcënuar

By | May 31, 2018

Katër arsye përse duhet ta përqafoni fëmijën tuaj çdo ditë

By | May 18, 2018

Alergjitë pranverore, ja simptomat me të cilat shfaqen dhe si mund të mbrohemi

By | March 18, 2018

Cristiano Ronaldo mesazh në mbështetje për fëmijët e Sirisë

By | March 14, 2018

Cristiano Ronaldo mbështetje për fëmijët Rohingya

By | February 15, 2018

“Save the Children”: Një në çdo 6 fëmijë jeton në rajonet e konfliktit

By | February 15, 2018

Vitin e kaluar mbi 15 mijë fëmijë të pashoqëruar arritën në Itali

By | January 14, 2018

Këndi i humorit: Avokati e pyet klientin: Pse po të divorcon gruaja?

By | October 4, 2017