VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: grua

Këndi i humorit: Një burrë dhe një grua përplasen në një aksident automobilistik

By | August 1, 2019

Këndi i humorit: Në një rrugë të errët, një burrë dhe një grua janë në makinë duke bërë dashuri

By | July 26, 2019

Këndi i humorit: Një grua shkon tek mjeku dhe thotë se kurrë nuk ndihet e kënaqur nga burrat

By | July 2, 2019

Këndi i humorit: Një burrë i lutet Zotit, aman, o Zot, bëje gruan time burrë!

By | March 16, 2019

Aforizma: çfarë kanë thënë për gruan burrat e famshëm – Përgatiti: Elida Buçpapaj

By | March 8, 2019

Dita e Gruas – Portestë në Prishtinë: “Marshojmë s’festojmë”

By | March 8, 2018

Këndi i humorit: Është një mjek që e ka një metodë krejt të veten për të lindur gratë

By | February 1, 2018

Këndi i humorit: Një zonjë kthehet në shtëpi me buzët vesh më vesh pas vizitës që kishte bërë tek mjeku

By | October 10, 2017

Këndi i humorit: Një polic e shkon për të blerë një kile mollë tek tregu fshatar

By | August 27, 2017

Përgjigje pyetjes të z. Hans Joachim Lanksch- A është vështirë të jesh shkrimtare, femër, në Shqipëri dhe Kosovë? Nga Entela Safeti- KASI

By | May 25, 2017