VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Taulant Dedja

Teatrin e shembi klasa politike bashkë me ne të gjithë – Nga Taulant Dedja

By | May 21, 2020

Një leksion kanadez për Komandantin e Përgjithshëm të Ushtrisë Shqiptare – Nga Taulant Dedja

By | April 25, 2020

Shpallet në kërkim KKD dhe ministri Majko – Nga TAULANT DEDJA

By | April 5, 2020

UNË E DUA VËRTETË TROPOJËN! – Nga TAULANT DEDJA

By | February 1, 2020

Telendisja e Akademisë së Shkencave me fytyrë-shpullën Gjinushi – Nga TAULANT DEDJA

By | May 18, 2019

Tri pamje kontradiktore të ministrit të Diasporës – Nga Taulant Dedja

By | May 10, 2018

(Video dhe foto) In Memoriam – Hytbi Tarelli –Artisti që solli Skënderbeun në Toronto Nga Taulant DEDJA

By | November 6, 2016

Rrëfimi i ish-deputetit të PS: Biseda me Nanon kur Rama donte kreun e partisë më 2004

By | March 5, 2016