VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: SAIMIR LOLJA

ANTONIO BELLUSHI, NGJITJA NË MAJË E NJË ARBËRESHI – Nga SAIMIR LOLJA

By | June 30, 2020

PËRJETËSIA E GJUHËS SHQIPE QË NGA FILLIMI (Sa e vjetër është gjuha shqipe dhe pse?) – Studim nga SAIMIR LOLJA

By | June 5, 2020

VIRUSI PYET PO KET A E DINI SE, SHQIPNIA KA EDHE HISTORI ! – Nga Fritz RADOVANI

By | May 7, 2020

Nikolla Tesla, nderi i kombit shqiptar – Anglisht e shqip nga Saimir Lolja (Fotot)

By | April 29, 2020

PIRI, EPIRI, GJERGJ KASTRIOTI PRIJËSI I ALBANIAS DHE EPIRIT – Nga SAIMIR LOLJA

By | March 31, 2020

1562 FËMIJËT MARTIRË TË KOSOVËS 1981-1999, NJË KËMBANË QË NUK PUSHON – Nga Saimir Lolja

By | February 21, 2020

KARSHILLËK (turq.) DËSHMORËSH EDHE NË VITIN 2019 – Nga SAIMIR LOLJA

By | November 14, 2019

LULËKUQJA KUQ E ZI DHE SINQERITETI – Në përkujtim të shqiptarëve të rënë e të plagosur ndër luftra – Nga SAIMIR LOLJA

By | November 5, 2019

ÇFARË NDODHI NË KANALIN E KORFUZIT MË 22 TETOR 1946 DHE PSE – Nga SAIMIR LOLJA

By | October 23, 2018

“RECETA PA KOMB” NGA PROF. SAIMIR A. LOLJA – Nga Fritz RADOVANI

By | August 3, 2018

«Receta pa komb» një recetë për t’u lexuar – Nga AJET NURO

By | July 29, 2018

RECETA PA KOMB – Libër i autorit SAIMIR LOLJA

By | May 18, 2018

Më 22 qershor 1941 Gjermania sulmon Bashkimin Sovjetik – mbrojtja nëpërmjet sulmit – Dossier nga SAIMIR LOLJA

By | June 22, 2017

Pakti Detar, pavlershmëria e një dhurimi të porositur – Nga Saimir Lolja*

By | November 16, 2016

SHQIPTARËT E EGJYPTIT DJE DHE TË SOTMIT KUDO – Nga Saimir Lolja

By | August 29, 2016

Lavdia shqiptare në mediat dhe në artin botëror – Nga SAIMIR LOLJA

By | December 7, 2015

Pse është e pavend festa e çlirimit? – Nga SAIMIR LOLJA

By | November 20, 2015

New York Times, 1934: Shqipëria e vogël është pengu i një loje të madhe diplomatike – Nga HERMAN BERNSTEIN, ambasadori i SHBA në Shqipëri

By | November 12, 2015

Përplasja për Korfuzin më 1923 – Nga SAIMIR LOLJA

By | November 11, 2015

Gjenet, popujt dhe gjuhët – Nga SAIMIR LOLJA

By | November 10, 2015

Ditari i Komandës Supreme të forcave gjermane: Ja çfarë thuhej për Kosovën e Shqipërinë?

By | September 28, 2015

Dënimi me vdekje jepet edhe nga gjykata edhe nga shteti – Nga SAIMIR LOLJA

By | September 20, 2015

Kryefajtori: Plani i madh i Stalinit për të filluar Luftën e Dytë Botërore – Përgatiti: SAIMIR LOLJA

By | August 24, 2015