VOAL

VOAL

Tag Archive: SHIK

Bashkim Gazidede: Fatos Klosi ka vrarë dy kryetarë të Shërbimit Informativ, kryetarin e Vlorës dhe Lushnjës – Lidhjet e mia me Berishën, dosjet, terrorizmi, piramidat dhe akuzat ndaj pasardhësit të tij

May 13, 2016
  • 1
  • 2
Send this to a friend