VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Tanush Kaso

DOSIER – “Si i përdhunonte femrat me pistoletë në dorë ‘Toger Baba’. Fundi tragjik i grave që e kundërshtuan”

By | April 30, 2019

Zërat e Kujtesës Volumi V – Dëshmojnë të mbijetuarit e diktaturës komuniste

By | April 17, 2019

Tanush Kaso: Gratë dhe vajzat që përdhunoheshin në burgjet e komunizmit

By | February 23, 2018

Pushkatimet në Lurë i deshën Popoviçi, Mugosha, Stojniçi – Nga TANUSH KASO

By | September 3, 2017

Sigurimsat të gjithë të Punësuar nga Qeveria… Ja Emrat… Nga Tanush Kaso

By | August 25, 2017

VANGJUSHI I DURRËSIT DHE “VANGJUSHËT” E TJERË – Fejton nga TANUSH KASO

By | August 17, 2017

PSE HESHT Z.NISHANI?! – Nga TANUSH KASO

By | March 31, 2017

Fejton Thoma Gëllçi ose “Artileria e rëndë e partisë” në veprim! Nga Tanush Kaso

By | January 21, 2017

Në kujtim të Ali Hoxhës, muzikantit të burgosur politik SI LINDI “MARGARITA” MIDIS TELAVE ME GJEMBA Nga Tanush Kaso

By | December 29, 2016

Intervista – Tanush Kaso: “Si bënin orgji artistët në ambasadat e huaja”

By | December 6, 2015

PËRJETËSISHT “TË INTERNUAR” Nga Tanush Kaso

By | October 24, 2015