VOAL

VOAL

Tag Archive: Vlora

Esse – “Lulja e Vlorës” që nuk vyshket kurrë e Anna Kohen dhe Johanna Jutta Neumann e Anna Frank Nga Elida Buçpapaj

September 18, 2022

Bashkim Gazidede: Fatos Klosi ka vrarë dy kryetarë të Shërbimit Informativ, kryetarin e Vlorës dhe Lushnjës – Lidhjet e mia me Berishën, dosjet, terrorizmi, piramidat dhe akuzat ndaj pasardhësit të tij

May 13, 2016
Send this to a friend