VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: IDRIZ ZEQIRAJ

KONSENSUESI PËR KRYESINË E LDK-SË, NISMË E NDRYSHIMIT – Nga IDRIZ ZEQIRAJ

By | August 22, 2019

SHOQATA “KOSOVA PËR SANXHAKUN” MBËSHTETET NGA MËRGATA SHQIPTARE – Nga IDRIZ ZEQIRAJ

By | August 20, 2019

FJALA E NDALUAR NË KUVENDIN E 9-TË TË LDK-së – Nga IDRIZ ZEQIRAJ*

By | August 9, 2019

KUVENDI ZHGËNJYES -Mbresa nga salla e Kuvendit të 9-të të LDK-së – Nga IDRIZ ZEQIRAJ

By | August 8, 2019

KRYESIA NË LARGIM NUK KA TË DREJTË KONSENSUESI E VENDIMI PËR KRYETARIN E ARDHSHËM TË LDK-së – Nga IDRIZ ZEQIRAJ

By | August 2, 2019

SHPRONËSIMI I LDK, KËRKESË E ANËTARËSISË – Nga IDRIZ ZEQIRAJ

By | August 2, 2019

NË PRAG TË KUVENDIT TË LDK – Nga IDRIZ ZEQIRAJ

By | July 29, 2019

EKSPOZITA FAKTO-GRAFIKE, VLERË KOMBËTARE HISTORIKE – Nga IDRIZ ZEQIRAJ

By | July 13, 2019

OSMAN FERIZI, KRYETAR I DEGËS TË LDK-SË NË GJERMANI – U mbajt Kuvendi i Degës të LDK-së në Gjermani — Nga IDRIZ ZEQIRAJ

By | July 6, 2019

ÇFARË PO ZIHET NË KAZANIN E LDK-së?! – Nga IDRIZ ZEQIRAJ

By | June 22, 2019

BINDJA QORRAZI NDAJ KRYETARIT DËMTOI KUADROT E LDK-SË – Nga IDRIZ ZEQIRAJ

By | June 19, 2019

SA DATA ÇLIRIMI KA KOSOVA? – Nga IDRIZ ZEQIRAJ

By | June 12, 2019

“UÇK-JA” IMAXHINARE E XHAVITIT DHE FARK-u LUFTËBËRËS I RUGOVËS – Nga IDRIZ ZEQIRAJ

By | May 1, 2019

BUTAKËT E LDK-SË DUAN STATUS QUON – Nga IDRIZ ZEQIRAJ

By | April 26, 2019

ISMET GASHI – NJË JETË AKTIVE DHE RËNIE HEROIKE – Nga IDRIZ ZEQIRAJ

By | April 14, 2019

KËMBIMI I TERRITORIT ME LIBERALIZIMIN E VIZAVE, TURP KOMBËTAR – Nga IDRIZ ZEQIRAJ

By | April 3, 2019

VETËVENDOSJE E DYZUAR: PRO DHE KUNDËR KRIMIT – Nga IDRIZ ZEQIRAJ

By | March 29, 2019

KRIMI I VETËDIJSHËM i PSD NUK MBULOHET ME TELENOVELA TË STISURA – Nga IDRIZ ZEQIRAJ

By | March 24, 2019

PROFANI APO TRADHTI KËRKESAT SKANDALOZE TË HASHIMIT E RAMUSHIT – Nga IDRIZ ZEQIRAJ

By | March 23, 2019

GUXIMI I TEPËRUAR I KADRISË – Nga IDRIZ ZEQIRAJ

By | February 20, 2019

NË LUDWIGSHAFEN PËRKUJTOHET PRESIDENTI RUGOVA – Fotoreportazh nga XHEVAT BERISHA e IDRIZ ZEQIRAJ

By | February 16, 2019

AKADEMI PËRKUJTIMORE PËR PRESIDENTIN RUGOVA, TAHIR ZEMAJ, SMAJL HAHDARAJ – Fotoreportazh nga GAZMEND DASHI dhe IDRIZ ZEQIRAJ

By | February 4, 2019

KREKOSJA PROVOKATIVE DHE NEVERITËSE E KOMANDANT REMIT – Nga IDRIZ ZEQIRAJ

By | February 1, 2019

NË HEILBRONN U MBAJT – E PAMJA – PËR HEROIN IZET DEMAJ – Fotoreportazh nga IDRIZ ZEQIRAJ

By | January 22, 2019