VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: FLORIM ZEQA

Zgjedhjet e parakohshme, sprovë e vetëdijes qytetare! – Nga Florim Zeqa

By | August 14, 2019

Të ndëshkohen mashtruesit dhe matrapazët! – Nga Florim Zeqa

By | August 9, 2019

Çka fshihet pas kuvendit “zgjedhor” të LDK-së!? – Nga Florim Zeqa

By | August 7, 2019

Fundi i iluzioneve për ndryshime në LDK – Nga Florim Zeqa

By | August 5, 2019

Kosova, shteti që po zhbëhet nga politikanët dhe po zbrazet nga qytetarët e saj! – Nga Florim Zeqa

By | July 25, 2019

Ka rënë apo nuk ka rënë qeveria!? – Nga Florim Zeqa

By | July 23, 2019

Rasti i humbur i Haradinajt! – Nga Florim Zeqa

By | July 21, 2019

Mosakreditim dhe depolitizim të universiteteve politike (publike) në Kosovë! – Nga Florim Zeqa

By | July 20, 2019

Mbështetja për Buxhovin, mbështetje e së vërtetës dhe vlerave të demokracisë – Nga Florim Zeqa

By | July 15, 2019

Shkoi Bajrushi n’Amerikë, që t’i thotë Mustafës ik! – Nga Florim Zeqa

By | July 13, 2019

Aklamacionistët e LDK-së i dhanë vulën e turpit procesit zgjedhor! – Nga Florim Zeqa

By | July 9, 2019

Intelektualët i përkasin popullit, jo pushtetarëve! – Nga Florim Zeqa

By | July 8, 2019

Lëvizja “Krahët e Shqipes”, shpresë për ndryshimin e Shqipërisë – Nga Florim Zeqa

By | June 26, 2019

“Lidhja” që po e rrënon në themel LDK-në e Rugovës! – Nga Florim Zeqa

By | June 23, 2019

Na ishte njëherë një lëvizje opozitare! – Nga Florim Zeqa

By | June 18, 2019

Në 20 vjetorin e çlirimit – “Dita e paqes”, tjetërsim i luftës çlirimtare! – Nga Florim Zeqa

By | June 12, 2019

Ta ndalim ikjen e të rinjve nga Kosova! – Nga Florim Zeqa

By | June 10, 2019

Përqasje dhe reflektim për atdhedashuri – Nga Florim Zeqa

By | June 5, 2019

Aksioni në veri, spektakël për mbulimin e skandaleve të pushtetarëve! – Nga Florim Zeqa

By | May 29, 2019

Partitë politike nuk e duan ndryshimin, e duan pushtetin dhe vazhdimësinë! – Nga Florim Zeqa

By | May 28, 2019

Populli e do ndryshimin e jo riciklimin, zoti Kurti! – Nga Florim Zeqa

By | May 23, 2019

Porno e klanit “Pronto”, dhunim dhe vrasje e dytë e viktimave! – Nga Florim Zeqa

By | May 19, 2019

Armiqësia e vjetër apo “miqësia” e re me Serbinë!? – Nga Florim Zeqa

By | May 12, 2019