VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Binak Maxharraj

KUR FLET BUXHOVI, DRIDHET KUPOLA E KRIMIT NË KOSOVË – Nga BINAK MAXHARRAJ

By | July 13, 2019

TURBULENCAT E VERIUT TË KOSOVËS – Nga BINAK MAXHARRAJ

By | July 11, 2019

KRIMINELI ALEKSANDER VUÇIQ DHE “PAQËSORI” HASHIM THAÇI?! – Nga BINAK MAXHARRAJ

By | June 30, 2019

I VOGLI THAÇI NDAJ TË MADHIT BERISHA – Nga BINAK MAXHARRAJ

By | May 25, 2019

VARRIMI PA ARKIVOL (TABUT) – Nga BINAK MAXHARRAJ

By | May 12, 2019

GJUMI I ARUSHËS DHE GJYKATA SPECIALE (Institucionet e Kosovës kërkojnë Gjykatë Ndërkombëtare për krimet serbe në Kosovë) – Nga BINAK MAXHARRAJ

By | May 6, 2019

GJARPËRI I PLAGOSUR ËSHTË SHUMË MË I RREZIKSHËM – Nga BINAK MAXHARRAJ

By | May 5, 2019

LAJM: LOJTARËT PËR NDARJEN E KOSOVËS PËRSËRI NË TIRANË – Nga BINAK MAXHARRAJ

By | May 4, 2019

PRESIDENT THAÇI A FJETE HIÇ…?! (A e pave në andërr Federica Mogherinin) – Nga BINAK MAXHARRAJ

By | May 3, 2019

HASHIM THAÇI SHERRI I SHERRAVE.DUHET TË SHKARKOHET APO TË IZOLOHET – Nga BINAK MAXHARRAJ

By | April 27, 2019

VELLOJA E DIZAJNERI SERB PËR NUSEN SHQIPTARE (Kjo ndodh në familjen e Presidentit Thaçi) – Nga BINAK MAXHARRAJ

By | April 23, 2019

ALI AHMETI DHE MENDUH THAÇI PËRÇARËSIT MË TË MEDHENJ TË SKENËS POLITIKE NË MAQEDONINË VERIORE – Nga BINAK MAXHARRAJ

By | April 22, 2019

SOT VOTOJENI BLERIM REKEN PËR PRESIDENT – Nga BINAK MAXHARRAJ

By | April 21, 2019

TË QENUNIT NË SHIK – KRENARI APO TURPËSI?! – Nga BINAK MAXHARRAJ

By | April 14, 2019

DESPOTET RRËZOHEN ME SHPËRTHIMIN E POPULLIT NË PROTESTA – Nga BINAK MAXHARRAJ

By | April 11, 2019

DIALOGU ME SERBINË TË KTHEHET NË FILLIM – Nga BINAK MAXHARRAJ

By | April 7, 2019

U PRENË NË BESË ATY KU BESA ËSHTË E SHENJTË – Nga BINAK MAXHARRAJ

By | March 31, 2019

Mashtrimi i dhëmbshëm: ÇAKORR, LAMTUMIRË PËR SA TË JETË JETA! – Nga BINAK MAXHARRAJ

By | March 23, 2019

KUFIJTË E KOSOVËS NUK JANË MALL PËR TREGTI!! – Nga BINAK MAXHARRAJ

By | March 13, 2019

KUR KUSHTET BËHEN SKLLOTË!! – Nga BINAK MAXHARRAJ

By | March 10, 2019

MËSUESI FETAH RUDI-SIMBOL I LIRISË – Nga Binak MAXHARRAJ

By | March 7, 2019

PO BIJE MASKA E HASHIM THAÇIT!! – Nga BINAK MAXHARRAJ

By | March 4, 2019