VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: publicist

Më 15 dhjetor 1942 u nda nga jeta Faik Konica, shkrimtar, botues, publicist e diplomat i shquar shqiptar

By | December 15, 2017

Më 13 tetor 1931 lindi Ditëro Agolli, poet, prozator, publicist dhe politikan shqiptar

By | October 13, 2017

LAMTUMIRË, MIKU IM, AGIM GASHI – Nga IDRIZ ZEQIRAJ

By | July 20, 2017

Më 11 prill 1872 lindi Aleksandër Stavre Drenova, poet i shquar shqiptar, autor i Himnit të Flamurit

By | April 11, 2017

Më 6 mars 1922 lindi Qemal Draçini, intelektual i shquar, Martir i Demokracisë

By | March 6, 2017

Më 17 shkurt 2006 u nda nga jeta Frederik Rreshpja, poet i shquar shqiptar

By | February 17, 2017

NJË URIM I VEÇANTË PËR KRIJUESIN E VEÇANTË – Nga Tahir Bezhani

By | September 12, 2016

Më 6 korrik 1946 u nda nga jeta Bedri Pejani, nënshkrues i Deklaratës së Pavarësisë së Shqipërisë, publicist, diplomat dhe atdhetar shqiptar

By | July 6, 2016

Enver Hoxha për Sejfulla Malëshovën: Me një lule s’vjen behari – Nga Prof.Paskal Milo*

By | May 26, 2016

Një enciklopedi e vërtetë e Luftës së Vlorës – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | May 3, 2016

Një pamflet i shkëlqyer për ringjalljen e nacionalizmit shqiptar – Nga Prof. dr. Eshref Ymeri

By | April 24, 2016

KATËR VJET MË PARË U NDA NGA JETA SHKRIMTARI I SHQUAR TEKI DERVISHI

By | June 29, 2015