VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: romane

Më 3 prill 1991 u nda nga jeta Graham Green, shkrimtar i shquar anglez

By | April 3, 2019

Më 8 dhjetor 1944 lindi Vilhelme Vranari, shkrimtare e shquar shqiptare

By | December 8, 2018

Më 15 nëntor 1948 lindi Eqrem Basha, poet, prozator, skenarist e akademik

By | November 15, 2018

Shkrimtarja e njohur shqiptare nga Vlora, znj. Vilhelme Vranari Haxhiraj Anëtare e re e Akademisë së Shkencave dhe e Arteve Shqiptaro-Amerikane me seli në New York

By | November 2, 2018

ESE PËR NDJESINË E LETRARIT TË RI – Nga THANI NAQO

By | October 19, 2018

L’Oeil de Paris (1931): Aleksandër Moisiu në telashe për shkak të realizimit të një romani sa më realist – Nga Aurenc Bebja*, Francë – 24 Shtator 2018

By | September 24, 2018

Suedia në fokusin e shkrimtarit Viron Kona – Intervistoi: Fran Gjoka

By | November 10, 2017

Më 20 maj 1799 lindi Honoré de Balzac, shkrimtar i madh francez dhe botëror

By | May 20, 2017

Më 11 qershor 1945 lindi Beqir Musliu – poet, dramaturg, romancier shqiptar

By | June 24, 2016

KATËR VJET MË PARË U NDA NGA JETA SHKRIMTARI I SHQUAR TEKI DERVISHI

By | June 29, 2015