VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: TAHIR BEZHANI

NJË ROMAN I THURUR BUKUR ME SHUME ELEMENTE, FANTASTIKE,MITOLOGJIKE E PSIKOLOGJIKE E POLITIKE – Nga Tahir Bezhani

By | October 16, 2019

Tri poezi të reja nga TAHIR BEZHANI

By | October 13, 2019

NDËRROI JETË RAPSODI I MIRËNJOHUR HAJDAR BOTUSHA – Nga TAHIR BEZHANI

By | October 8, 2019

GJASHTËDHJETË VITE NËPËR ODA ME ÇIFTELI NË DORË – Reportazh nga TAHIR BEZHANI

By | September 17, 2019

Dy poezi të reja nga TAHIR BEZHANI

By | September 14, 2019

RRËFIMI I JETËS DHE MAGJIA E DASHURISË – Tregim nga TAHIR BEZHANI

By | September 9, 2019

Kujtime të çmendura malli – Cikël poetik nga TAHIR BEZHANI

By | August 21, 2019

Recension për librin”Njeriu ‘Pa’ Vendlindje” të shkrimtarit dhe publicistit, Sejdi BERISHA – Nga Tahir Bezhani

By | August 15, 2019

PËRURIM ME RESPEKT TË VEÇANTË TË VEPRËS “NGARENDJE”TË BARDHYL OSEKUR – Nga TAHIR BEZHANI

By | August 9, 2019

VALSE JETE – Poezi të reja nga TAHIR BEZHANI

By | August 2, 2019

MESAZHI FILOZOFIK NË ROMANIN E MUHARREM KURTIT ”JETA E RRËNOJAVE” – Vështrim libri nga TAHIR BEZHANI

By | July 19, 2019

APOLOGJIA E FAMILJES MULOSMANAJ SIPAS LIBRIT TË ZOG HYSENIT ” DY ANËT E KULLËS ME DY ANË” – Vështrim libri nga TAHIR BEZHANI

By | July 13, 2019

FISHKËLLIMË E DHIMBJE – Tregim nga TAHIR BEZHANI

By | July 12, 2019

Buzët pëshpëritin bukuritë e huaja – Cikël poetik nga TAHIR BEZHANI

By | July 4, 2019

Në kuadrin e Mitingut të Poezisë: NË BAJRAM CURRI ISHTE DITE FESTE POETIKE – Fotoreportazh nga TAHIR BEZHANI

By | May 11, 2019

GAZETA E ALPEVE “TROPOJA”, KRENARI E GJITHË MALËSISË SË GJAKOVËS – Nga TAHIR BEZHANI

By | April 27, 2019

KRIJIMTARIA LETRARE QË PO NGRITË VLERAT KULTURORE KOMBËTARE ME BASHKËPUNIMIN E NDËRSJELL ME GJAKOVËN, TIRANËN, BAJRAM CURRI DHE ME PEJËN ETJ… – Nga SEJDI BERISHA

By | April 15, 2019

ZYRA NUMËR 316 – Tregim nga TAHIR BEZHANI

By | March 13, 2019

RIPËRTRIHET KLUBI LETRAR “GJON NIKOLLË KAZAZI” NË GJAKOVË – Nga Tahir BEZHANI

By | March 3, 2019

Shkrim nga Tropoja: Momente përkujtuese. – ZOG HYSENI, POET E RAPSOD I SPIKATUT I MALËSIË SË GJAKOVËS – Nga Tahir Bezhani

By | February 25, 2019

GOLGOTA SHQIPTARE NË LIBRIN “A KA KUND ZOT” – Vështrim nga TAHIR BEZHANI

By | February 21, 2019

PESHA E LOTIT TË NËNËS… – Tregim nga TAHIR BEZHANI

By | January 23, 2019