VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Eugjen Merlika

E VEÇANTA E GJERMANISË – DO TË JETË M’E FUQISHME N’EVROPË – Nga DANILO TAINO – Përktheu Eugjen Merlika

By | July 2, 2020

TRUMP KËRKOI NDIHMËN E KINËS. LUFTË LIGJORE PËR LIBRIN E BOLTONIT – Nga Giuseppe SARCINA – Përktheu Eugjen Merlika

By | June 20, 2020

INTERVISTË E RENATO CRISTINIT PËR NURENBERGUN E KOMUNIZMIT (II) – Përktheu EUGJEN MERLIKA

By | June 16, 2020

UJDIA ZGJEDHORE DHE PRITSHMËRIA E SHQIPTARËVE – Nga EUGJEN MERLIKA

By | June 16, 2020

INTERVISTË E RENATO CRISTINIT PËR NURENBERGUN E KOMUNIZMIT – E përktheu Eugjen Merlika

By | June 15, 2020

TANI SHESHET PERËNDIMORE TË MBETEN TË ZGJUARA – Nga Pierluigi Battista – Përktheu Eugjen Merlika

By | June 9, 2020

HONG KONGU, KINA: PAMBROJSHTMËRIA E KOMUNIZMIT Nga Renato Cristin E përktheu Eugjen Merlika

By | June 7, 2020

NE, TË TRAJTUAR SI FËMIJË NGA DREJTUESIT TANË – Nga MAURO BONAZZI – Përktheu Eugjen Merlika

By | May 27, 2020

BOTA E MBAS – VIRUSIT PA NJË FUQI DREJTUESE – Nga FRANCO VENTURINI – Përktheu Eugjen Merlika

By | May 8, 2020

KORONAVIRUS, MBRAPAKTHIMET E SHUMTË TË OBSH: NGA TAMPONET TEK MBULESAT E GOJËS (DERI TEK MODELI – SUEDI)- Nga IRENE SOAVE – Përktheu Eugjen Merlika

By | May 3, 2020

NACIONALIZMI, SHQIPËRIA ETNIKE DHE LËVIZJA N. – Çl. – Përsiatje kritike mbi të shkuarën tonë historike – Nga EUGJEN MERLIKA

By | April 29, 2020

VDEKJET NGA KOVIDI, GJITHË GËNJESHTRAT N’EVROPË. JA TË DHËNAT E VËRTETA – Nga MILENA GABANELLI e SIMONA RAVIZZA – Përktheu Eugjen Merlika

By | April 29, 2020

NACIONALIZMI, SHQIPËRIA ETNIKE DHE LËVIZJA N. – ÇL. – Misionet aleate dhe Asamblea Kombëtare – Nga EUGJEN MERLIKA

By | April 24, 2020

LARG DUART NGA TË MOSHUARIT – Nga PIERLUIGI BATTISTA – Përktheu Eugjen Merlika

By | April 21, 2020

NACIONALIZMI, SHQIPËRIA ETNIKE DHE LËVIZJA N. – Çl. – Sulmi gjerman mbi BS dhe themelimi i P. K. SH. – Nga EUGJEN MERLIKA

By | April 19, 2020

DY PRANVERAT E VIGANIT – Nga EUGJEN MERLIKA

By | April 19, 2020

NACIONALIZMI, SHQIPËRIA ETNIKE DHE LËVIZJA N. – Çl. Arsyetimi i majorit anglez Eden dhe figura e Qazim Koculit – Nga EUGJEN MERLIKA

By | April 16, 2020

EPITAFI YNË PËR FËMIJËT E VITEVE DYZETË – Nga ANTONIO SCURATI – Përktheu Eugjen Merlika

By | April 16, 2020

NACIONALIZMI, SHQIPËRIA ETNIKE DHE LËVIZJA N. – Çl. – Problemi Çam, shpëtimi i hebrenjve – Nga EUGJEN MERLIKA

By | April 13, 2020

ARTI PËR TË THËNË E PËR TË DHËNË ZEMËR – Nga Antonio Scurati – Përktheu Eugjen Merlika

By | April 11, 2020

NACIONALIZMI, SHQIPËRIA ETNIKE DHE LËVIZJA N. – Çl. – Shqipëria nën pushtimin italian, bashkimi i trojeve shqiptare – Nga EUGJEN MERLIKA

By | April 10, 2020

NACIONALIZMI, SHQIPËRIA ETNIKE DHE LËVIZJA N. – Çl. – Nga EUGJEN MERLIKA

By | April 7, 2020

NJË VIRUS I DYTË NË BOTË – Nga ALBERTO ALESINA e FRANCESCO GIAVAZZI – Përktheu Eugjen Merlika

By | April 7, 2020