VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Prof dr ESHREF YMERI

Fjalori frazeologjik anglisht-shqip i prof.dr Eshref Ymerit si një shërbesë e vyer për gjuhën shqipe. Shkrimtari dhe Fjalori Nga Mira Meksi

By | February 18, 2020

Shtegtimet lirike në poezinë e Elida Buçpapajt Nga Prof.dr. Eshref Ymeri

By | January 11, 2020

Mirënjohje për profesorin e gjuhës shqipe në Universitetin e Shën Peterburgut – Nga Prof.dr. Eshref Ymeri

By | December 26, 2016

Intervista e plotë – Prof. dr. Eshref Ymeri: “Për përkthyesin e Enver Hoxhës dhe disa rrëfime të pabotuara”*

By | November 25, 2016

Një libër tavoline për prindërit e rinj – Nga Prof.dr. Eshref Ymeri

By | November 12, 2016

Katër të vërtetat e Kryeministrit Rama për Greqinë dhe burracakët e parlamentit – Nga Prof.dr. Eshref Ymeri

By | November 4, 2016

Në gjurmët e deklaratës së ambasadores greke – Nga Prof. dr. Eshref Ymeri

By | September 22, 2016

Një zë intelektuali vjen nga Strasburgu – Nga Prof. dr.Eshref Ymeri

By | September 20, 2016

Vargu i ngrohtë i poetit Artur Shemaj – Nga Prof.dr Eshref Ymeri

By | September 12, 2016

Historia në shtratin e së vërtetës – Nga Prof.dr. Eshref Ymeri

By | September 9, 2016

Trekëndëshi i mashtrimit Athinë-Beograd-Moskë – Nga Prof.dr. Eshref Ymeri

By | July 25, 2016

Themelim apo ndërrim emri?! – Nga Prof.dr. Eshref Ymeri

By | July 12, 2016

Fabula në penën e Nimfa Hakanit – Nga Prof.dr. Eshref Ymeri

By | July 10, 2016

Një përkthim me një shqipe të shpifur – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | July 6, 2016

Një shuplakë e merituar për Brukselin – Nga Prof.dr. Eshref Ymeri

By | June 25, 2016

“Potpuria” letrare e Flori Bruqit – Nga Prof. dr. Eshref Ymeri

By | June 9, 2016

Athina po ndjek me vetëdije të plotë gjurmët e Millosheviçit – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | June 5, 2016

Kujt duhet t’i besojmë?! – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | May 20, 2016

Pas një lajmi në TV News 24 – Nga Prof. dr. Eshref Ymeri

By | May 12, 2016

Një enciklopedi e vërtetë e Luftës së Vlorës – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | May 3, 2016

Një pamflet i shkëlqyer për ringjalljen e nacionalizmit shqiptar – Nga Prof. dr. Eshref Ymeri

By | April 24, 2016

Kryetarit të Kontrollit të Lartë të Shtetit Dr. Bujar Leskaj – Nga Prof. dr. Eshref Ymeri

By | April 16, 2016

Moska, si gjithmonë, mbron kriminelët serbë – Nga Prof. dr. ESHREF YMERI

By | April 5, 2016

Një personalitet i heshtur i gjuhësisë shqiptare – Nga Prof.dr. Eshref Ymeri

By | March 24, 2016