VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: eseist

Më 5 janar 1932 lindi Umberto Eco, kritik, eseist, shkrimtar e semiolog i shquar italian

By | January 5, 2019

Më 19 korrik 1940 lindi Frederik Rreshpja, poet i shquar shqiptar

By | July 19, 2017

Më 20 maj 1903 lindi Ernest Koliqi, personalitet i shquar shqiptar i letërsisë, kulturës dhe arsimit kombëtar

By | May 20, 2017

Më 17 shkurt 2006 u nda nga jeta Frederik Rreshpja, poet i shquar shqiptar

By | February 17, 2017

19 poezi nga KO UN – Përktheu: FASLLI HALITI

By | November 15, 2016

NJË URIM I VEÇANTË PËR KRIJUESIN E VEÇANTË – Nga Tahir Bezhani

By | September 12, 2016

Luftoi kundër elitave të korruptuara – In memoriam Ardian Klosi – Nga OLIVER JENS SCHMITT

By | April 13, 2016