VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Teki Dervishi

Testamentet si plagë shpuese të artistëve tanë, që duhet të na vetdijësojnë – Nga Nue Oroshi

By | February 12, 2020

Kumtesë për Din Mehmetin Nga Muharrem Kurti

By | November 11, 2019

Arben Bajraktaraj dhe Aktori amerikan Bob Berky sonte shfaqje në kuadrin e Festivalit për Mbrojtjen e Teatrit Kombëtar

By | August 1, 2019

Në vend të urimit: Për një “Bota Sot” të dikurshme….! – Nga AGRON SHABANI

By | June 28, 2019

Xhavit Haliti: Xhevdet Mazrekaj zgjedh ose po të vrasim ty ose redaktorët e tu Abdi Baleta, Skender Buçpapaj, Elida Buçpapaj, Teki Dervishi, Mero Baze etj

By | May 10, 2019

Më panë me plis të bardhë – Cikël poetik nga TEKI DERVISHI

By | December 5, 2017

Më 29 qershor 2011 u nda nga jeta Teki Dervishi, shkrimtar i shquar shqiptar

By | June 29, 2017

Libër i shenjtë i tokës së Arbrit – Nga AVDYL GËRVALLA, Gjenevë – Zvicër

By | June 29, 2016

Prishtinë, premiera e dramës së Teki Dervishit “Eshtrat që vijnë vonë”

By | May 13, 2016

ADEM DEMAÇI PROMETHE DHE PROFET – Nga Gjekë Gjonlekaj/New York

By | February 25, 2016

Kthimi i përjetshëm i Teki Dervishit – Nga VELI KARAHODA

By | August 19, 2015

UDHËTARI I FJETUN N’ZABEL – Poemë nga TEKI DËRVISHI (1943-2011)

By | June 29, 2015

KATËR VJET MË PARË U NDA NGA JETA SHKRIMTARI I SHQUAR TEKI DERVISHI

By | June 29, 2015