VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: shkrimtar

Më 28 gusht 1924 lindi Zef Pllumi, frat françeskan, publicist dhe shkrimtar

By | August 28, 2019

Më 22 gusht 2002 u nda nga jeta Teodor Keko, shkrimtar, publicist dhe politikan shqiptar

By | August 20, 2019

Më 1 prill 1929 lindi Milan Kundera, një ndër shkrimtarët më të shquar bashkëkohorë

By | April 1, 2019

Më 1 mars 1941 lindi shkrimtari i shquar shqiptar Sulejman Mato

By | March 1, 2019

Më 10 janar 1920 u vra Sali Nivica, publicist, patriot, politikan e shkrimtar shqiptar

By | January 10, 2019

Më 3 dhjetor 2011 u nda nga jeta Sabri Godo, shkrimtar e politikan i shquar shqiptar

By | December 3, 2018

Më 28 nëntor 1907 lindi shkrimtari i shquar italian Alberto Moravia

By | November 28, 2018

Më 12 nëntor 1930 lindi Besim Bokshi – gjuhëtar, akademik dhe shkrimtar shqiptar

By | November 12, 2018

Më 28 gusht 2015 u nda nga jeta Mark Krasniqi, shkrimtar, akademik dhe politikan shqiptar

By | August 28, 2018

Më 28 qershor 2018 lindi Luigi Pirandello, shkrimtar i madh italian, fitues i Çmimit Nobel

By | June 28, 2018

Vdekja pi cigaret e mia – Poezi nga CHARLES BUKOWSKI – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | May 21, 2018

R e f l e k s i v e – “ESE” MË TË SHKURTËR NUK KAM SHKRUAR NDONJËHERË…! – Nga SEJDI BERISHA

By | January 23, 2018

Më 15 dhjetor 1942 u nda nga jeta Faik Konica, shkrimtar, botues, publicist e diplomat i shquar shqiptar

By | December 15, 2017

Më 23 tetor 1871 lindi poeti kombëtar shqiptar Gjergj Fishta

By | October 23, 2017

Më 19 tetor 1920 lindi Mark Krasniqi, shkrimtar, akademik dhe politikan shqiptar

By | October 19, 2017

Më 19 gusht 1936 u pushkatua poeti Federico Garcia Lorca

By | August 19, 2017

Më 13 korrik 1927 lindi Martin Camaj, shkrimtar, akademik dhe albanolog shqiptar

By | July 12, 2017

Vuk Drashkovic: Serbia duhet ta pranojë dokumentin e Ahtisarit

By | July 6, 2017

Më 29 qershor 2011 u nda nga jeta Teki Dervishi, shkrimtar i shquar shqiptar

By | June 29, 2017

Më 25 qershor 1903 lindi George Orwell, shkrimtar anglez, autor i ‘1984’ dhe ‘Ferma e kafshëve’

By | June 25, 2017

Intervista – BEDRI ÇOKU: POLICËT NË REVOLTËN E SPAÇIT VRANË EDHE QENIN E TË BURGOSURVE

By | May 17, 2017

MË 13 PRILL 2004 U NDA NGA JETA AKADEMIKU BEDRI DEDJA – MËSUES I MËSUESVE DHE PROFESOR I PROFESORËVE* Nga Prof. dr. NURI ABDIU

By | April 13, 2017