VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Sejdi Berisha

KËTU VETËM VARRET FRYMOJNË SHQIP…! – Rishkrim refleksiv nga Sejdi BERISHA

By | November 11, 2019

URË E BAJRAMHASANËVE* (Ose, kur gështenjat piqeshin në Voksh) – Poezi nga Sejdi BERISHA

By | November 11, 2019

NË DHOMËN E KËSHTJELLËS SË DHEMBJES – Poezi nga Sejdi BERISHA

By | November 4, 2019

Edhe një libër me haik-u, “Ethet e lutjes”, i autorit Lulzim Logu – Analizë libri nga Sejdi BERISHA

By | October 24, 2019

POEZIA SI THESAR I REBELIMIT DHE I NDIJIMIT TË THELLË SHPIRTËROR – Nga Sejdi BERISHA

By | October 19, 2019

Dikush më tha meditim i “çmendur”, por megjithatë, lexojeni! ELEGJIA E SHEKUJVE… – Nga Sejdi BERISHA

By | October 16, 2019

VEPRA TË REJA – SHKRIMTARI DHE PUBLICISTI SEJDI BERISHA ME LIBRIN MË TË RI ME POEZI “OFELIA NUK KTHEHET MË…”

By | September 14, 2019

Recension për librin”Njeriu ‘Pa’ Vendlindje” të shkrimtarit dhe publicistit, Sejdi BERISHA – Nga Tahir Bezhani

By | August 15, 2019

OFELIA* NUK KTHEHET MË… (Poemë, baladë apo gjerdan ironie) – Nga SEJDI BERISHA

By | August 10, 2019

Rilexim – GRYKA E VALBONËS, KJO HISTORI MADHËSHTIE, DHE “GJETHET E HIRTA TË ZEMËRIMIT”…! – Reportazh nga Sejdi BERISHA

By | July 27, 2019

Reportazh në trajtë udhëpërshkrimi në Krahinën e Plavës dhe Gucisë – Nga Sejdi BERISHA

By | July 24, 2019

FRAGMENT I SHKURTËR NGA LIBRI “NJERIU ‘PA’ VENDLINDJE” – Nga Sejdi BERISHA

By | July 23, 2019

Dy p o e z i: PASTAJ NUK DI KU U TRETËM – Nga Sejdi BERISHA

By | July 13, 2019

Fragment nga libri, “NJERIU ‘PA’ VENDLINDJE”, i cili para pak kohësh doli nga shtypi – Nga Sejdi BERISHA

By | June 24, 2019

KOSOVË, CILA ËSHTË DHEMBJA DHE KRENARIA JOTE…! – Poezi nga SEJDI BERISHA

By | June 19, 2019

VARGU SI PESHË E NJERËZORES DHE E ETJES SHPIRTËRORE…! – Analizë libri nga Sejdi BERISHA

By | June 3, 2019

…Toka ime edhe sot është e copëtuar, dhe, sikur po rrugëtoj me zemër bosh…! – Nga Hasan Hasanramaj

By | May 26, 2019

“Lotët që përcëlluan faqet e mia dhe të plakut tim madhështor…” – Fragment nga libri i posa botuar “Njeriu ‘pa’ vendlindje” – Nga SEJDI BERISHA

By | May 20, 2019

Doli nga shtypi libri “NJERIU ‘PA’ ATDHE” i shkrimtarit dhe publicistit Sejdi BERISHA

By | May 17, 2019

E PUTHA GURIN E VARRIT TIM DHE QESHA ME HIDHËRIM…! – Nga SEJDI BERISHA

By | May 13, 2019

Pesha e mësimit, ngritja e vetëdijesimit për jetën e lumtur dhe madhështia e punës në edukimin e brezave të rinj – Nga SEJDI BERISHA

By | May 5, 2019

KRIJIMTARIA LETRARE QË PO NGRITË VLERAT KULTURORE KOMBËTARE ME BASHKËPUNIMIN E NDËRSJELL ME GJAKOVËN, TIRANËN, BAJRAM CURRI DHE ME PEJËN ETJ… – Nga SEJDI BERISHA

By | April 15, 2019