VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: diplomat

HOROSKOPI E HËNË 4 SHKURT 2019

By | February 4, 2019

Hojt Ji do të jetë ambasadori i ri amerikan në Shkup

By | November 29, 2017

Kissinger: Rënia e Shtetit Islamik çon në Perandori të Iranit

By | August 14, 2017

Më 3 maj 1469 lindi Niccolò Machiavelli, politikan, diplomat, filozof, historian dhe poet nga Firenca

By | May 3, 2017

Vdes papritur në Nju Jork ambasadori rus në OKB

By | February 20, 2017

HOROSKOPI 25 TETOR 2016

By | October 25, 2016

Më 6 korrik 1946 u nda nga jeta Bedri Pejani, nënshkrues i Deklaratës së Pavarësisë së Shqipërisë, publicist, diplomat dhe atdhetar shqiptar

By | July 6, 2016

Mehmet Aliu, shqiptarët e Egjiptit dhe ambasadori ynë – Nga Fatmir Luarasi

By | April 16, 2016