VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: ALBERT HABAZAJ

Koncepti i lirisë dhe patriotizmit në këndvështrimin e autorit Mihal Kalia në studimin monografik “Përqasje e çoroditur” – Nga MSc. Albert HABAZAJ*

By | January 8, 2020

TË JESH BANOR I MENDIMEVE TË POETIT NIKOLIN GURAKUQI – Nga Albert HABAZAJ*

By | July 23, 2019

DY FJALË TË VOGLA PËR NJË TREGIM TË MADH TË AUTORIT FATMIR TERZIU – Nga MSc. Albert HABAZAJ

By | July 10, 2019

Akoma s’kam qarë për Babain … – Poezi nga Albert HABAZAJ

By | June 13, 2019

3 poezi nga poeti vlonjat Albert Habazaj për 20 vjetorin e Çlirimit të Gjakovës

By | June 11, 2019

FOTOGRAFI KOLË MACA I QERIM VRIONIT NUK I PËRKET VETËM SHKODRËS – Nga Albert HABAZAJ

By | May 4, 2019

Mesazhi human i doktor Pelivanit të Vlorës – Nga Albert HABAZAJ

By | April 20, 2019

ISMAIL QEMAL VLORA NË EPIKËN HISTORIKE – Nga Albert HABAZAJ*

By | February 11, 2019

MISERDHE REXHEPI, MËMËZONJË TË FOLKORIT TË LABËRISË – Nga MSc. Albert HABAZAJ* studiues i Etnologjisë dhe Folkorit

By | January 18, 2019

Marathonomak i dinjitetit shqiptar – Poezi nga Albert HABAZAJ

By | December 26, 2018

NËN DRITAT E KUJTESËS* – Nga Albert HABAZAJ

By | November 20, 2018

FATOS ARAPI, EMËR I LARTË, NJË NGA ETËRIT E POEZISË BASHKËKOHORE SHQIPE – Nga MSc. Albert HABAZAJ

By | October 11, 2018

Festivali Folkorik “Buçet Kënga Labe”: Drashovicë, 2018 – Nga MSc. Albert HABAZAJ, studiues i Etnologjisë dhe Folkorit

By | October 4, 2018

Të shkruash për poezinë e Albert Habazajt – Nga docent ODISE ÇAÇI

By | August 29, 2018

RRUGA E LUMIT TË VLORËS … – Nga Albert HABAZAJ

By | August 19, 2018

IKU NJË MODEL I ARSIMIT SHQIPTAR – Nga MSc. Albert HABAZAJ

By | July 25, 2018

ARKITEKTURA E MJALTIT – Poezi nga Albert HABAZAJ

By | July 10, 2018

Fatos Mero Rrapaj dhe Skënder Beqiri japin mesazhe drite për etnokulturën dhe historinë shqiptare – Nga Albert HABAZAJ, studiues i Etologjisë dhe Folkorit

By | July 6, 2018

PËR AL BANON KËNDON VLORA – Teksti: Albert HABAZAJ

By | June 1, 2018