VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Letër e Hapur

Noam Chomsky, Margareth Atwood, Salman Rushdie pjesë e 150 mendjeve të ndritura të botës intelektuale Letër të Hapur: Kundër diktaturës të mendimit dominues!

By | July 20, 2020

Presidentja e Konfederatës Simonetta Sommaruga i drejtohet popullatës me një letër të hapur:”Ne jemi një vend, le të ndihmojmë njëri-tjetrin”

By | March 21, 2020

Letër e Hapur Z. John Bolton,Këshilltar i Sigurisë pranë Presidentit Donald Trump – Zoti Bolton, Hashim Thaçi nuk identifikohet dot me Kosovën! Nga Elida Buçpapaj

By | August 28, 2018

Ish-e persekutuara politike Ajtanga Lubonja i kërkon ndihmë Ambasadorit Lu dhe krerëve të shtetit shqiptar

By | July 7, 2016

Letër e hapur: Mesila Doda – Post Factum – Po largohem pas përjashtimit “de facto” – Tash është klientelizmi mbret i situatës së re

By | September 26, 2015
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
Send this to a friend