VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Këshilltarja Shirley Cloyes DioGuardi

David Hosaflook i shkruan Joe dhe Shirley DioGuardi për gabimin në pllakën e Bob Dole në Prishtinë : Injoranca nuk është ndoshta arsyeja kryesore për këtë moskorrektësi!

By | September 7, 2020
Send this to a friend