VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Ajtanga Lubonja

A e morët vesh o popull që Majlinda Bregu prej sot është papunë!!!! Nga Ajtanga Lubonja

By | September 11, 2017

Ca kanë nga 3,4,5,6 deri në 10 shtëpi ndërsa unë kam 25 vjet jetoj në konvikt pa shtëpi …..Nga Ajtanga Lubonja

By | July 28, 2017

Rita Saliu erdhi në Tiranë të më takojë mua …. Nga Ajtanga Lubonja

By | July 26, 2017

Et’hem Toto,gjyshin nga nena e vrau Zogu, kurse Aleks Lubonjen e internuan gjermanet ne kamp perqendrimi! Nga Ajtanga Lubonja

By | July 22, 2017

Unë mallkova me loçke te zemres politiken gjakepirese të ketij vendi qe eshte ATEDHEU IM E QE QUHET SHQIPERI!!! Nga Ajtanga Lubonja

By | July 3, 2017

Kur shihja Jozefinën, fodullëkun e saj që ju servir gjithçka…Nga Ajtanga Lubonja

By | June 2, 2017

Kujtimin më të shenjtë e dini cilin kam….? Nga Ajtanga Lubonja

By | May 31, 2017

Ktheheshim nga burgu i Ballshit, unë mamaja dhe djali … Nga Ajtanga Lubonja

By | May 29, 2017

Zhvishi nga pushteti,merrju pasuritë e përpara do kemi ca hajdutë të rëndomtë! Pastaj të ndërtojmë Republikën e re! Nga Ajtanga Lubonja

By | May 15, 2017

Jo nuk fal dot ! Një ditë m’u dha mundësia t’i kujtoj vetes se jam njeri Nga Ajtanga Lubonja

By | May 10, 2017

Dhimbjet kullojnë gjak, ato kërkojnë drejtësi e pushtete të pastra Nga Ajtanga Lubonja

By | May 7, 2017

MOS PO E “SHKELMOJMË” MË SHUMË SE DUHET MAJLINDA BREGUN!???? – Nga AJTANGA LUBONJA

By | May 3, 2017

Unë nënën e kam patur myslimane, babain orthodoks! – Nga AJTANGA LUBONJA

By | April 16, 2017