VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: PERPARIM KABO

Të dua Tirana ime… të dua me shpirt, të dua pa interes… – Nga PËRPARIM KABO

By | February 11, 2020

Ti kandidati për kryeprokuror, a shkon dot në Gjirin e Lalzit? Nga Përparim Kabo

By | October 31, 2019

Mik, Mihal, Mall -Përparim Kabo kujton regjisorin e shquar Mihal Luarasi në 90-të vjetorin e lindjes!

By | September 16, 2019

Përparim Kabo: Moikom Zeqo, ti je Gëtja ynë

By | September 6, 2019

Përparim Kabo: Arben Bajo ky mjeshter i skulptures e ka sjellë te gjalle Vaçen tonë

By | August 11, 2019

Duke lexuar shpirtin pergamen të Skënder Sherifit…! – Nga Perparim Kabo

By | February 5, 2019

Mendimi në prag të ‘Luftës së Madhe’… – Nga PËRPARIM KABO

By | November 19, 2018

Tirana çfarë lloj qyteti është…?! – Nga PËRPARIM KABO

By | August 14, 2018

Kur populli është i armatosur nga veriu në jug, nga qyteti në fshat, a ka rend civil në Republiken e Shqipërisë? – Nga PËRPARIM KABO

By | August 13, 2018

E morën si me shaka…por ja që po rrëzohen një e nga një gjyqtarë dhe prokurorë… Nga Përparim Kabo

By | July 21, 2018

Ajo quhet Bilbili i Kosovës, mbretëresha e muzikës shqiptare, zonja Butterfly Nga Përparim Kabo

By | May 8, 2018

Rruga e Kombit – tarifa më të larta se në Gjermani dhe Zvicër janë jashtë logjikës – Nga PËRPARIM KABO

By | April 1, 2018

Ikja e turpshme e një Kryeprokurori… – Nga PËRPARIM KABO

By | February 13, 2018

Më 27 dhjetor 1991 vdiq heroi i mendimit dhe i fjalës ëndrrimtari Petro MARKO… – Nga PËRPARIM KABO

By | December 27, 2017

Lamtumirë vëlla Florenc…jemi të gjithë të vrarë në rastin tënd – Nga Përparim Kabo

By | December 24, 2017

1997… pas 20 vjetësh çfarë mund të shohim ndryshe…?! – Nga Përparim Kabo

By | August 21, 2017

Lamtumirë mik i mirë dhe fisnik prof Ylli Popa… – Nga PËRPARIM KABO

By | August 16, 2017

Ja dua të ndaj me ju një të dhënë të ilirishtes së shkruar… – Nga PËRPARIM KABO

By | August 13, 2017

Nëse dikush mendon se në Shqipëri bëjnë karrierë vetëm hajdutët dhe kriminelët – Nga PËRPARIM KABO

By | August 7, 2017

2 gusht 1949… – Nga PËRPARIM KABO

By | August 3, 2017

Përparim Kabo: Pse Ilir Metaj në fjalimin e tij në presidencë nuk përmendi me fjalë SHBA-në

By | July 25, 2017

Prof.Përparim Kabo: Që të rinjtë të mos e lënë Atdheun ata duan si vila juaj në Lalz zoti President!

By | July 25, 2017