VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: KEZE KOZETA ZYLO

Ernest Koliqi dhe Martin Camaj dy shërbestarë të jashtëzakonshëm të Kombit – Nga Keze Kozeta Zylo

By | July 13, 2020

Bisedë me znj. Zelfina Sela kandidate për deputete në zonën 5, në Maqedoninë e Veriut – Nga Keze Kozeta Zylo

By | July 9, 2020

In Memoriam Kushtrim Zaçe – Me rastin e 70 vjetorit të lindjes – Dy yje kampionë, dy bashkëshortë shembullorë Me Marieta Zaçen Bisedoi Këze Kozeta Zylo

By | June 27, 2020

Mësues Selam Gjoni do të kujtohet përgjithmonë – Nga Keze Kozeta Zylo

By | June 11, 2020

Flet Dr.Pjerin Gjoni nga Fronti i Luftës, mjek i emergjencës 118 në Itali – Bisedoi Keze Kozeta Zylo

By | June 3, 2020

Dr. Linda Ciu në vijë të parë në frontin e Luftës kundër Coronavirusit në Massachusetts – Bisedoi Keze Kozeta Zylo

By | June 1, 2020

Njeriu George Floyd meriton vetëm drejtësi, jo se është afrikan, por është NJERI – Nga Keze Kozeta Zylo

By | June 1, 2020

Bisedë me znj. Bojkena Selmanaj në vijën e parë të Frontit kundër koronavirusit, NY – Bisedoi Keze Kozeta Zylo

By | May 20, 2020

Teatrin Kombëtar e shembën, por historinë s’munden kurrë… – Nga Keze Kozeta Zylo

By | May 19, 2020

Video Conference në Karantinë me mësuesit dhe stafin e Shkollës Shqipe “Alba Life”, NY – Nga Keze Kozeta Zylo

By | May 11, 2020

Luftëtari i Nju Jorkut që mundi Coronavirusin kinez – Bisedoi Keze Kozeta Zylo

By | April 28, 2020

Lamtumirë prof. Lume Juka! – Nga Keze Kozeta Zylo

By | April 27, 2020

Agron Llaka një artist i shquar i Kombit në 60-Vjetorin e ditëlindjes – Nga Keze Kozeta Zylo

By | April 25, 2020

Lamtumirë Rikard Larja! – Nga Keze Kozeta Zylo

By | April 21, 2020

Lamtumirë Luis Sepúlveda Calfucura! – Nga Keze Kozeta Zylo

By | April 16, 2020

Gjyshja që iku lart me zërin e ëmbël të mbesës – Tregim nga Keze Kozeta Zylo

By | April 16, 2020

Bisedë me Dr.Evelina Sulaj Skënderi nga fronti i Luftës në Itali – Nga Keze Kozeta Zylo

By | April 14, 2020

Lamtumirë Rexhë Xhakli! – Nga Keze Kozeta Zylo

By | April 7, 2020

Infermierja shtatzanë flet nga Fronti i Luftës në Huston, Teksas… – Nga Keze Kozeta Zylo

By | April 3, 2020

Bisedë me znj.Bora Qehaja nga Fronti i Luftes në Itali – Nga Keze Kozeta Zylo

By | April 1, 2020

Dua të vdes bukur, jam NJERI – Poezi nga Keze Kozeta Zylo

By | March 29, 2020

Bisedë me znj.Valbona Tolve e cila eshtë në vijën e parë të Frontit të Luftës kundër koronavirust në Amerikë – Nga Keze Kozeta Zylo

By | March 25, 2020

Bisedë me specialistin e shendetit Taulant Hoxha i cili me bashkeshorten e tij janë në vijë të pare në frontin e Luftës kundër Coronavirusit në Amerikë

By | March 22, 2020