VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Alba Life

Lule, poezi dhe këngë shqip për Ditën e Mësuesit nga e ardhmja e Diasporës sonë amerikane – Nga Keze Kozeta Zylo

By | March 14, 2019

Lulebardhat e Kombit – Fotoreportazh nga Keze Kozeta Zylo

By | March 10, 2019

Koncert Shqip nga nxënësit e Shkollës Shqipe “Alba Life” NY për festat e fundvitit 2018 – Fotoreportazh nga Keze Kozeta Zylo

By | December 16, 2018

Të mësosh shqipen në Nju Jork

By | April 26, 2018

Në shkollën shqipe “Alba Life”, NY hapet sipari i festimeve të 10 Vjetorit të Pavarësisë së Kosovës Nga Keze Kozeta Zylo

By | February 11, 2018

Nxënësit e Shkollës Shqipe “Alba Life” me një koncert festiv për festat e fundvitit 2017 – Nga Keze Kozeta Zylo

By | December 18, 2017

Shkolla Shqipe “Alba Life” në NY përfundoi me plot sukses vitin shkollor akademik 2016-2017 – Fotoreportazh nga Keze Kozeta Zylo

By | June 19, 2017

Ambasadorja dhe Konsullja e Përgjithshme e Kosovës në New York Nga Keze Kozeta Zylo

By | March 21, 2017

Ministri i Diasporës së Kosovës z.Valon Murati midis nxënësve të Shkollës Shqipe “Alba Life”, New York – Nga Keze Kozeta Zylo

By | February 25, 2017

Senatori amerikan Golden, shoqatat Dibra, Rrënjët dhe ish nxënës pranë shkollës Shqipe “Alba Life” Nga Keze Kozeta Zylo

By | December 20, 2016

Ambasadori Walker mes nxënësve të Shkollës Shqipe “Alba Life” – Fotoreportazh nga Keze Kozeta ZYLO

By | October 24, 2016

Nxënësit e Shkollës Shqipe “Alba Life” në Ditën e shenjtë të Mësuesit – Nga Keze Kozeta Zylo

By | March 8, 2016