VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: WALT WHITMAN

Gjithçka vlen – Poezi nga WALT WHITMAN – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | August 11, 2019

ZOGUT TË LUFTANIJES – Poezi nga WALT WHITMAN – Përktheu SKËNDER LUARASI

By | May 10, 2019

BREGUT TË GJERË TË LUMIT POTOMAK Poezi nga WALT WHITMAN Shqipëroi: Elida BUÇPAPAJ

By | July 5, 2018

Më 31 maj 1819 lindi poeti gjenial amerikan Walt Whitman

By | May 31, 2018

EJA PREJ ARËS, BABA – Poezi nga WALT WHITMAN – Përktheu SULEJMAN MATO

By | May 23, 2018

Më 26 mars 1892 u nda nga jeta Walt Whitman, bardi gjenial i Amerikës

By | March 26, 2018

Cikle poetike nga UOLLT UITMAN dhe UELL STIVENS – Përktheu: FASLLI HALITI

By | November 5, 2017

Nga rrokullima e shkulmeve të oqeanit – Poezi nga WALT WHITMAN – Përktheu: AGIM MATO

By | June 15, 2016

Një supermarket në Kaliforni – Poezi nga ALLEN GINSBERG – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | June 15, 2016

VETEN KËNDOJ – Poezi nga WALT WHITMAN – Përktheu: SKËNDER LUARASI

By | June 5, 2016

Të mendosh për kohën – Poemë nga WALT WHITMAN (31 maj 1819 – 26 mars 1892) – Shqipëruar dhe pajisur me pasthënie nga UKË ZENEL BUÇPAPAJ

By | May 31, 2016

MOS M’l MBYLLNI PORTAT – Poezi nga WALT WHITMAN – Përktheu SKËNDER LUARASI

By | May 21, 2016

Themeli i gjithë metafizikës – Poezi nga WALT WHITMAN – Përktheu SKËNDER LUARASI

By | March 3, 2016

ME IMPERTURBE *) – Poezi nga WALT WHITMAN – Përktheu SKËNDER LUARASI

By | February 15, 2016

Aforizma nga WALT WHITMAN (Uollt Uitman,1819-1892)

By | February 9, 2016

Veten këndoj – Poezi nga WALT WHITMAN – Përktheu: SKËNDER LUARASI

By | January 13, 2016

Një supermarket në Kaliforni – Poezi nga ALLEN GINSBERG – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | January 2, 2016

Tri poezi nga WALT WHITMAN – Përktheu: FASLLI HALITI

By | October 15, 2015

Një të panjohuri a një të panjohure – Poezi nga WALT WHITMAN – Shqipëroi ELIDA BUÇPAPAJ

By | October 12, 2015

NJË MERIMANGË E QETË DHE NGULMUESE – Poezi nga WALT WHITMAN – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | August 6, 2015