VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: shkolla shqipe

A duhet të na shqetësojë zbrazja e shkollave shqipe në Zvicër & shtimi i fëmijëve që frekuentojnë xhamitë e mësojnë arabisht ?! Nga Elida Buçpapaj

By | January 22, 2020

Shkolla Shqipe “Alba Life” “Ambasador i Kombit” ne Staten Island filloi vitin shkollor akademik 2019-2020 – Nga Keze Kozeta Zylo

By | September 17, 2019

Lule, poezi dhe këngë shqip për Ditën e Mësuesit nga e ardhmja e Diasporës sonë amerikane – Nga Keze Kozeta Zylo

By | March 14, 2019

…FËMIJËT NË FESTËN E 17 SHKURTIT – Nga NEXHMIJE MEHMETAJ

By | February 20, 2019

Koncert Shqip nga nxënësit e Shkollës Shqipe “Alba Life” NY për festat e fundvitit 2018 – Fotoreportazh nga Keze Kozeta Zylo

By | December 16, 2018

FESTIMI I 28 NËNTORIT NË KANTONIN JURA- ZVICËR …NË SYTË DHE NË ZEMRAT E FËMIJËVE SHQIPTARË – Nga Nexhmije Mehmetaj

By | December 4, 2018

Organizimi dhe konceptimi i Seminarit XIV Mbarëkombëtar – Në udhët e pedagogjisë së shkollave shqipe jashtë atdheut – Nga Nexhmije Mehmetaj

By | August 6, 2018

Në shkollën shqipe “Alba Life”, NY hapet sipari i festimeve të 10 Vjetorit të Pavarësisë së Kosovës Nga Keze Kozeta Zylo

By | February 11, 2018

Shkolla Shqipe “Alba Life” në NY përfundoi me plot sukses vitin shkollor akademik 2016-2017 – Fotoreportazh nga Keze Kozeta Zylo

By | June 19, 2017

Ambasadorja dhe Konsullja e Përgjithshme e Kosovës në New York Nga Keze Kozeta Zylo

By | March 21, 2017

SHKOLLA SHQIPE TREVISO E PËRFUNDOI VITIN KALENDARIK ME DHURATA Nga Beqir M. Cikaqi

By | December 18, 2016

GËZUAR FESTAT E QERSHORIT – Nga Beqir M. Cikaqi, Treviso

By | June 25, 2016

Festivali i tretë i shkollave shqipe në Amerikë një aktivitet madhështor dhe kombëtar – Nga Keze Kozeta Zylo

By | June 11, 2016

Parma: Itali: Festa e 1 Qershorit 2016 Shkolla Shqipe “Scanderbeg Parma”, IT

By | June 1, 2016

Itali: Shkolla shqipe “Scanderbeg Parma” organizon sot spektaklin: Gëzuar 1 Qershorin

By | May 29, 2016

Manifestim për nder të 17 Shkurtit dhe 7 Marsit

By | February 28, 2016

Shkolla shqipe në Paderno (Treviso-Itali) e përfundoi me sukses vitin shkollor 2014/2015, të mësimit plotësues në gjuhën shqipe – Fotoreportazh nga FLORIM ZEQA

By | June 11, 2015