VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Gëzim Alpion

Intervista – Dr. Alpion mbi librin e ri, ‘Nënë Tereza: Shenjtorja dhe Kombi i Saj’ (video)

By | August 7, 2020

NËNË TEREZA – SHËNJTËRESHA DHE KOMBI I SAJ- Nga Frank Shkreli

By | July 29, 2020

Bloomsbury boton librin e ri të Gëzim Alpion ‘Nënë Tereza: Shënjtorja dhe Kombi i Saj’ – Nga Xhemail Peci, Londër

By | July 24, 2020

Intervista – Gëzim Alpion: Reforma zgjedhore dhe arsimi modern, këto e nxjerrin Shqipërinë nga kriza

By | February 19, 2020

Manifestimi dinjitoz dje në Tiranë është shpresëdhënës për kulturën demokratike në Shqipëri – Nga GËZIM ALPION

By | May 26, 2019

Studimi i ri i ndërmarrë nga Gëzim Alpion i Universitetit të Birminghamit konkludon se nata e errët e shpirtit të Nënë Terezës filloi në fëmijërinë e saj

By | February 8, 2019

Në vend të një shkrimi për sagën e fatosit më të ri të ministrisë së punëve të ‘përjashtme’ – Nga GËZIM ALPION

By | January 12, 2019

Disa pyetje për Qeverinë me rastin e 5-vjetorit të peticionit për Rrugën e Arbërit – Nga Gëzim Alpion & Grupi i Lobimit

By | March 18, 2018

Të injoruar por jo të dorëzuar – Deklaratë për mediat në përvjetorin e katërt të peticionit për Rrugën e Arbërit – Nga Gëzim Alpion Në emër të Grupit të Lobimit

By | March 20, 2017

Gëzim Alpion në mediat botërore për shenjtërimin e Nënë Terezës – Nga Dr Fatmir Terziu Londër, më 14 nëntor 2016

By | November 15, 2016

Rrugën e Arbrit ia kërkojmë qeverisë shqiptare, jo inxhinierëve dhe shoqatave qytetare – Nga Gëzim Alpion – Në emër të Grupit të Lobimit

By | November 13, 2016

Sociologu Gëzim Alpion flet mbi shenjtërimin e Nënë Terezës

By | May 29, 2016

Trevjetori i peticionit për Rrugën e Arbrit – Nga Gezim ALPION, Birmingham, Angli

By | March 20, 2016

A do ta thërrasin deputetët e Dibrës Edi Ramën në interpelancë?

By | February 17, 2016