VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: SKËNDER LUARASI

ZOGUT TË LUFTANIJES – Poezi nga WALT WHITMAN – Përktheu SKËNDER LUARASI

By | May 10, 2019

Për Migjenin: Korrespondenca e Skënder Luarasit me Krist Malokin – Nga PETRO LUARASI

By | December 9, 2018

FOTOT – Si u përjashtua Skënder Luarasi nga Lidhja e Shkrimtarëve pasi mbrojti Kadarenë dhe sulmoi Fatmir Gjatën

By | November 2, 2018

Kur Lasgush Poradeci dergjej i sëmurë…

By | June 4, 2018

Mbi origjinën etnike, biografinë, ndryshimet në emër e mbiemër, datë dhe vitlindjen e Migjenit! – Nga Petro S. LUARASI

By | May 9, 2018

FAN NOLI – FIGURA FAUSTIANE E POPULLIT SHQIPTAR Nga SKËNDER LUARASI

By | March 15, 2017

Në përvjetorin e lindjes të Skënder Luarasit (1900-1982) DITA KUR LINDA Nga SKËNDER LUARASI

By | January 3, 2017

VETEN KËNDOJ – Poezi nga WALT WHITMAN – Përktheu: SKËNDER LUARASI

By | June 5, 2016

MOS M’l MBYLLNI PORTAT – Poezi nga WALT WHITMAN – Përktheu SKËNDER LUARASI

By | May 21, 2016

Themeli i gjithë metafizikës – Poezi nga WALT WHITMAN – Përktheu SKËNDER LUARASI

By | March 3, 2016

ME IMPERTURBE *) – Poezi nga WALT WHITMAN – Përktheu SKËNDER LUARASI

By | February 15, 2016

Veten këndoj – Poezi nga WALT WHITMAN – Përktheu: SKËNDER LUARASI

By | January 13, 2016

Dita kur linda – Nga SKËNDER LUARASI

By | January 8, 2016

Fan Noli – figura faustiane e popullit shqiptar – Nga SKËNDER LUARASI

By | January 6, 2016

Lasgush Poradeci – vija themeltare – Ese nga SKËNDER LUARASI*

By | October 26, 2015