VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Zoti

Këndi i humorit: Njëri çdo natë, pasi bënte lutjet e zakonshme, shtonte edhe një lutje të veçantë

By | March 5, 2019

Sanders: Zoti ka dëshiruar që Trump të bëhet president

By | January 31, 2019

ZOTI E BËRI TOKËN NË GJASHTË DITË – Poezi nga MARAM AL-MASRI – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 23, 2018

Këndi i humorit: Nastradinit ia kishin vjedhë paratë

By | May 20, 2018

Quhet “Gjethja e Zotit”, e keni në shtëpi. E pabesueshme se çfarë shëron… Nga

By | November 25, 2017

Perëndimi për Lindjen apo mendjet e ndritura të botës kristiane ose perëndimore për kulturën dhe filozofinë e njohur islame ose myslimane… Esé nga AGRON SHABANI

By | July 19, 2017