VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: pilula

Këndi i humorit: Një grua shkon te mjeku dhe i thotë

By | August 21, 2019

Këndi i humorit: Një zonjë, në të pesëdhjetat e saj, kalon nga një farmaci dhe e sheh të shkruar në një shishe

By | June 19, 2019