VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: e bukur

Aforizma: çfarë kanë thënë për gruan burrat e famshëm – Përgatiti: Elida Buçpapaj

By | March 8, 2019

Këndi i humorit: Në shtëpi, gjatë ngrënies së darkës, gruaja e pyet burrin që e kishte drejtor

By | September 25, 2018

Marie Shllaku- intelektualja shkodrane që jetën ia fali Kosovës që të jetë pjesë e Shqipërisë – Studim nga Msc-Kristinë Dedaj

By | December 4, 2017

Këndi i humorit: Një burri po i dilte anestezia pas një operacioni kirurgjikal

By | August 26, 2017

Kujtesë folësve dhe shkruesve të shqipes në Kosovë e më gjerë – Nga Skënder Buçpapaj

By | July 31, 2017